PSV - Rangers live op tv en online (return play-offs Champions League)

PSV - Rangers live op tv en online (return play-offs Champions League)
Gaat PSV de klus klaren?

Sport :

Het is erop of eronder voor PSV: in eigen stadion moeten ze proberen hun directe tegenstander uit Schotland er onder zien te krijgen en een ticket voor de groepsfase van de Champions League zien te verzilveren. De return is woensdag 30 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Ook is de wedstrijd online te volgen bij Videoland.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Rangers

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Ondanks dat PSV als grote topfavoriet de eerste wedstrijd in ging, bleek de tegenstand van Rangers sterker dan gedacht. In vrijwel alle statistieken - van balbezit tot passes en van kansen tot expected goals - was PSV de sterkere, maar toch kwamen ze tot twee keer toe op achterstand. Uiteindelijk wist De Jong er nog een tweede goal uit te persen en zo een gelijkspel te forceren. Er is dus wel werk aan de winkel...

Eigen huis
Aan de laatste wedstrijd die de Eindhovenaren in het Philips Stadion speelde hebben de supporters waarschijnlijk weinig goede herinneringen: vorig jaar werd het in Schotland namelijk ook 2-2 en verloren de rood-witten in eigen huis met 0-1, waardoor ze naast een Champions League ticket grepen. De Nederlandse voetbalfans hopen natuurlijk dat er dit jaar geen herhaling van die zaken plaatsvind.

De return PSV - Rangers is op woensdag 30 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's