SK Brann - AZ live op tv en online (return play-offs Conference League)

SK Brann - AZ live op tv en online (return play-offs Conference League)
Gaat AZ het ticket pakken?

Sport :

De wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahçe, die overigens wel gespeeld lijkt, is tegelijkertijd met deze wedstrijd te zien op SBS9.

AZ heeft het zichzelf misschien wel wat moeilijker gemaakt dan noodzakelijk was: door thuis niet te winnen van Brann komt het nu op de return aan. Die return is donderdag 31 augustus om 19.00 uur te zien op Veronica en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten SK Brann - AZ

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AFAS
In het AFAS Stadion was het nu ook niet zo dat de Alkmaarders de bovenliggende partij waren: qua balbezit waren de Noren bijvoorbeeld gewoonweg beter. Uiteindelijk was het dus ook wel gewoon wat gelukkig dat Hatzidiakos in de 71ste minuut de gelijkmaker forceerde.

Europees
De Europese plaatsing van Brann is nogal een bizar verhaal: doordat de ploeg als tweede divisieclub (!) de beker won en dat toernooi in Noorwegen gelijk met het Europese seizoen wordt afgewerkt, dwong de ploeg van Eirik Horneland een Europees avontuur af.

De return SK Brann - AZ is op donderdag 31 augustus om 19.00 uur te zien op Veronica en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.50 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's