De Avondshow met Arjen Lubach na lange pauze maandag terug op NPO 1

De Avondshow met Arjen Lubach na lange pauze maandag terug op NPO 1
Met satirische items en verrassende gasten

Kijktip :

Maandag 4 september gaat het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach van start, na een behoorlijk lange pauze. Na vijf maanden keert het satirische nieuwsprogramma van maandag tot en met donderdag terug op NPO 1.

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verrassende gasten
De Avondshow met Arjen Lubach is uitgegroeid tot een populair programma dat regelmatig een miljoen kijkers weet te trekken. Ook in deze reeks zal de presentator op geheel eigen wijze het nieuws becommentariëren en boeiende gesprekken voeren met verrassende gasten. Diverse items van Lubach gingen de afgelopen jaren viral.

Geen Gouden Televizier-Ring
Eerder boekte Lubach al veel succes met zijn programma Zondag met Lubach. Maar fans hoefden niet lang te treuren om het einde, want deze wekelijkse show werd met De Avondshow met Arjen Lubach omgedoopt tot een programma dat vier keer per week te zien is. Een nadeel is dat deze talkshow te veel lijkt op Zondag met Lubach, waardoor hij is uitgesloten van de strijd om de Gouden Televizier-Ring.

Het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach is vanaf maandag 4 september elke maandag tot en met donderdag rond 22.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's