Recensie: Choose Love is interactieve film waarin je zelf bepaalt welke domme keuzes worden gemaakt

Recensie: Choose Love is interactieve film waarin je zelf bepaalt welke domme keuzes worden gemaakt
Laura Marano laat ons kiezen

Film :

Vanaf donderdag 31 augustus staat de film Choose Love op Netflix. Netflix heeft het goed met de kijker voor, want we mogen nu eindelijk zelf kiezen welke kant de film op gaat: is dat een manier om alle critici de mond te snoeren? Daar gaan wij in ieder geval niet in mee. Lees hier de recensie van Choose Love.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Twijfelend in de liefde
De interactieve film volgt Cami Conway, een geluidstechnicus die ogenschijnlijk alles heeft. Ondanks haar droombaan, geweldige vriend Paul en toekomstplannen heeft Cami het gevoel dat er iets ontbreekt. Ze heeft twijfels over wat haar te wachten staat en ze kijkt voortdurend terug naar haar vroegere doelen en relaties.

Key art met Laura Marano in 'Choose Love'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 5,7

In principe begint het leven van Cami redelijk perfect, maar natuurlijk moet ze dat zelf weer verpesten, want waarom zou Netflix niet weer het romcom-cliché uit de kast trekken? Dit interactieve element is in ieder geval een interessante manier van het verpakken van een hele matige film om te verhullen dat het inderdaad niet heel goed is. Helaas: wij bij Gids.tv trappen daar niet in. De vragen zijn echter erg simpel en soms ook een beetje onnodig. Eigenlijk is de laatste vraag veruit de interessantste en wat ons betreft had het daarmee ook in vijftien à twintig minuten gekund. 1,5 ster.

Cast
Naast Laura Marano (The Royal Treatment) spelen ook Scott Michael Foster (The Boy Behind The Door), Avan Jogia (Marcel the Shell With Shoes On) en Jordi Webber (Perfect People) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Stuart McDonald (A Perfect Pairing).

Vanaf 31 augustus 2023 is Choose Love te kijken op Netflix. Genre: romantiek. Tijdsduur: 77 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's