Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023
Met onder meer Super Mario Bros. Movie

Film :

Het is indian summer tijd! De eerste blaadjes vallen van de bomen maar zeker aan het begin van deze maand is het nog lekker genoeg om zo af en toe buiten te zitten... als het niet te hard regent, anders kan je beter onder je dekentje gaan zitten en de nieuwste films kijken! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in oktober 2023.

3 kijktips van Gids.tv

The Family Stallone (2 oktober)

SkyShowtime (serie, première)

Sylvester Stallone is klaar om de camera's toegang te geven tot wat hij als de grootste rol van zijn leven beschouwt: vader zijn. In deze nieuwe reality- serie, met Stallone's drie dochters, vrouw en hemzelf, zit je aan tafel bij een van Hollywoods beroemdste families. Lees hier waar je vanaf 2 oktober The Family Stallone kunt streamen.

The Super Mario Bros. Movie (21 oktober)

SkyShowtime (serie, première)

Mario en Toad in 'The Super Mario Bros. Movie'. Bron: Universal
Voor jong en oud en in Nederlands en Engels gesproken versie gaat deze animatiefilm wereldwijd als een trein. Een feest van herkenning in nieuw avontuur met Mario en zijn vrienden. En als schurk Bowser (Jack Black) het liefdesode 'Peaches' aan prinses Peach brengt, ben je zeker verkocht! Een dikke aanrader. Lees hier waar je de film The Super Mario Bros. Movie kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Super Mario Bros. Movie.

Special Ops: Lioness (30 oktober)

SkyShowtime (serie, première)

Special Ops: Lioness is gebaseerd op een daadwerkelijk bestaand CIA-programma. We zien Cruz Manuelos, een ietwat onbehouwen maar gepassioneerde jonge marinier die wordt gerekruteerd voor het Lioness Engagement Team van de CIA dat maar één missie heeft: een terroristische organisatie van binnenuit oprollen. Zoe Saldaña kruipt in de rol van Joe, die aan het hoofd van het Lioness- programma staat, en heeft als taak haar vrouwelijke undercoveragenten te trainen, managen en op te leiden. Bekijk hier waar je vanaf 30 oktober Special Ops: Lioness kunt streamen.

Verder op SkyShowtime

  • Fleeting Lies (9 oktober, serie, bingen) Een maand voor haar huwelijk, en net voordat ze tot directeur wordt benoemd, wordt Lucía verraden door Santi, haar rivaal binnen het bedrijf die ook op promotie aast. Lucía wordt beschuldigd van bedrijfsspionage en zonder pardon ontslagen. Plotseling neemt Lucía's leven een abrupte wending en gaat ze een toekomst tegemoet waarbij ze voor een enorm dilemma komt te staan: hoe moet ze haar onschuld bewijzen en daarmee vrijkomen uit de gevangenis. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's