Gisteren Gemist: Duncan Laurence schittert in Beste Zangers, Expeditie Robinson ontvangt veel kritiek

Gisteren Gemist: Duncan Laurence schittert in Beste Zangers, Expeditie Robinson ontvangt veel kritiek
Wat waren de meest besproken tv-fragmenten van zaterdag?

Gemist :

Het nieuwe tv-seizoen is deze week officieel van start gegaan, en dat betekent dat er weer volop keuzes zijn voor kijkers. Wat was er gisterenavond zoal op tv, wat was trending op X (Twitter), en voor degenen die niet alles hebben kunnen zien, wat hebben ze Gisteren Gemist? Je vindt het hieronder:

De eerste aflevering van Beste Zangers was meteen een groot succes. Hoofdgast Douwe Bob werd door de andere zangers verrast met prachtige en ontroerende covers. Vooral het optreden van Duncan Laurence lijkt online veel emoties los te maken. De zanger, die in 2019 het Eurovisiesongfestival won voor Nederland, wordt op X (Twitter) overladen met complimenten.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

De openingsaflevering van Expeditie Robinson kreeg helaas minder positieve reacties van het online publiek, voornamelijk vanwege de relatieve onbekendheid van de bekende Nederlanders die deelnemen en de kritiek op het nieuwe eliminatiesysteem.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson start zaterdag 2 september om 20.00 uur en is vanaf zondag 3 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's