Beste Zangers: Nick Schilder doet mee zonder Simon en zingt Sinds jij me verliet

Beste Zangers: Nick Schilder doet mee zonder Simon en zingt Sinds jij me verliet

Beste Zangers: Nick Schilder doet mee zonder Simon en zingt <em>Sinds jij me verliet</em> Bekijk hierboven: Lang Leve de Liefde: Is Amir NU AL de naam van zijn date vergeten? Nick Schilder zingt een Nederlandse vertaling van 'Was it just me' van Douwe Bob in de eerste aflevering van Beste Zangers 2023. Een originele twist aan het nummer. Kan de nieuwe versie van Nick ook een hit worden? Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: hoe is het met Duncan Laurence's mentale vermoeidheid? Bekijk deze video » Video: Glennis Grace in tranen om verlies Fred van Leer na Jumbo-vechtpartij Bekijk deze video » William Rutten: 'Heb gehoord dat Duncan Laurence het gekilled heeft bij Beste Zangers!' Bekijk deze video » Jan Smit over Duncan Laurence in Beste Zangers: "Duncan is gewoon een ander persoon"(Shownieuws) Bekijk deze video » Voorproefje Beste Zangers: 'Ik dacht nog, ik ga niet janken!' (video) Bekijk deze video » Zien: Douwe Bob heeft lovende woorden over Duncan Laurence in Beste Zangers (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zaterdag 2 september 2023 om 21:54

Bekijk hierboven: Lang Leve de Liefde: Is Amir NU AL de naam van zijn date vergeten?

Nick Schilder zingt een Nederlandse vertaling van 'Was it just me' van Douwe Bob in de eerste aflevering van Beste Zangers 2023. Een originele twist aan het nummer. Kan de nieuwe versie van Nick ook een hit worden?

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's