Jan Smit over Duncan Laurence in Beste Zangers: "Duncan is gewoon een ander persoon"(Shownieuws)

Jan Smit over Duncan Laurence in Beste Zangers: "Duncan is gewoon een ander persoon"(Shownieuws)

Dinsdag 22 augustus 2023 om 16:53

Duncan Laurence is één van deelnemende artiesten aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers dat op 2 september begint. In Shownieuws zien we Jan Smit in de 538 ochtendshow, waarin hij zich uitspreekt over de zanger. "Duncan is gewoon een ander persoon", aldus een enthousiaste Jan. Wat bedoelt hij daarmee?

Bekijk het in het Radio 538 ochtend-fragment hieronder.

<em>Jan Smit</em> over <em>Duncan Laurence</em> in <em>Beste Zangers</em>: &quot;Duncan is gewoon een ander persoon&quot;(<em>Shownieuws</em>) Duncan Laurence is één van deelnemende artiesten aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers dat op 2 september begint. In Shownieuws zien we Jan Smit in de 538 ochtendshow, waarin hij zich uitspreekt over de zanger. "Duncan is gewoon een ander persoon", aldus een enthousiaste Jan. Wat bedoelt hij daarmee? Bekijk het in het Radio 538 ochtend-fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Duet Jan Smit & Marco Schuitmaker: 'Van Goes tot Purmerend Bekijk deze video » Bram Moszkowicz sneert naar getrouwde Duncan Laurence: 'Zo gewoon gebleven' (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Bridget Maasland voorspelt verrassing van het seizoen in Beste Zangers Bekijk deze video »
TV :

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's