Nieuw seizoen College Tour begint zondag 10 september met miljardair Ali Niknam

Nieuw seizoen College Tour begint zondag 10 september met miljardair Ali Niknam
Oprichter Bunq bank wordt ondervraagd door studenten

Kijktip :

Zondag 10 september gaat een nieuwe reeks van College Tour van start. Twan Huys zal weer vier verschillende gasten verwelkomen op het podium, zodat studenten hem of haar kunnen ondervragen.

Dit zijn alle gasten van de nieuwe reeks van College Tour 2023.

Miljardenbedrijven
In de eerste aflevering komt Ali Niknam langs, hij is de oprichter van Bunq bank. Zakenblad Quote schat zijn vermogen op 1,6 miljard euro en hij stond nog voor zijn veertigste verjaardag aan de wieg van drie miljardenbedrijven. Bij Bunq verhoogde hij als eerste bank in Nederland fors de spaarrente. Hij komt oorspronkelijk uit Iran, op zijn 7e vluchtte hij met zijn ouders naar Nederland en als tiener deed hij niets liever dan programmeren en ondernemen.

Wie zijn nog meer hoofdgast College Tour?
Deze keer zijn er wederom maar vier gasten die zich laten interviewen, het vorige korte seizoen eindigde in juni van dit jaar. In de komende weken zijn nog Esther Ouwehand (17 september), Dilan Yeşilgöz-Zegerius (24 september) en Klaus Mäkelä (1 oktober) te gast bij College Tour.

De nieuwe reeks van College Tour is vanaf zondag 10 september wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's