Caroline van der Plas betaalt mobiel overleden man: ‘Wil dat whats-appjes blijven bestaan’ (College Tour)

Caroline van der Plas betaalt mobiel overleden man: ‘Wil dat whats-appjes blijven bestaan’ (College Tour)

Sunday 18 June 2023 om 21:37

In College Tour was zondag Caroline van der Plas de hoofdpersoon. Zij is een graag geziene gast in talkshows en andere actualiteitenprogramma's. Caroline verschijnt elke week wel ergens op tv. De meest invloedrijke politica van dit moment stond centraal in College Tour en vertelde openhartig over haar werk en privéleven.

App-jes
Caroline verloor haar man Jan en haar broer in 2019. In datzelfde jaar richtte ze de politieke partij 'BoerBurgerBeweging' op. Hoe verklaart zij dat ze zo 'doordendert'? Komt zij wel toe aan rouwen? Caroline onthult dat ze nog steeds betaalt voor het mobiele nummer van Jan. "Stom hé", maar vervolgens legt ze het uit: "Ik wil dat die whats-appjes blijven bestaan".

Bekijk het fragment van College Tour hieronder. Je kan alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

<em>Caroline van der Plas</em> betaalt mobiel overleden man: ‘Wil dat whats-appjes blijven bestaan’ (<em>College Tour</em>) In College Tour was zondag Caroline van der Plas de hoofdpersoon. Zij is een graag geziene gast in talkshows en andere actualiteitenprogramma's. Caroline verschijnt elke week wel ergens op tv. De meest invloedrijke politica van dit moment stond centraal in College Tour en vertelde openhartig over haar werk en privéleven. App-jesCaroline verloor haar man Jan en haar broer in 2019. In datzelfde jaar richtte ze de politieke partij 'BoerBurgerBeweging' op. Hoe verklaart zij dat ze zo 'doordendert'? Komt zij wel toe aan rouwen? Caroline onthult dat ze nog steeds betaalt voor het mobiele nummer van Jan. "Stom hé", maar vervolgens legt ze het uit: "Ik wil dat die whats-appjes blijven bestaan". Bekijk het fragment van College Tour hieronder. Je kan alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Zoon Caroline van der Plas doet boekje open bij College Tour: 'We praten straks verder' (video) Bekijk deze video » Bennie Jolink clasht met Caroline van der Plas in College Tour: 'Fuck KLM!' (video) Bekijk deze video » College Tour: zo reageert Jutta Leerdam op vragen over wangedrag Jake Paul Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's