Bennie Jolink clasht met Caroline van der Plas in College Tour: 'Fuck KLM!' (video)

Bennie Jolink clasht met Caroline van der Plas in College Tour: 'Fuck KLM!' (video)

Sunday 18 June 2023 om 14:16

Bennie Jolink clasht met Caroline van der Plas in <em>College Tour</em>: 'Fuck KLM!' (video) Caroline van der Plas is vanavond te gast in College Tour en ze is daar niet alleen. Een speciale gast zoekt haar op: Bennie Jolink. Bekijk het fragment hieronder. Zoon Caroline van der Plas doet boekje open bij College Tour: 'We praten straks verder' (video) Bekijk deze video » ClashBennie Jolink maakte vorig maand nog de tongen los in Vandaag Inside met het nummer Poetin is een Klootzak en vanavond legt ze Caroline het vuur aan de schenen. 'Fuck KLM!' Bekijk het fragment van College Tour hierboven. De aflevering an College Tour met Caroline van der Plas is zondagavond 18 juni om 20.15 uur te zien op NPO2. Je kan alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Harry Mens wil de politiek in: 'Minister worden in kabinet Caroline van der Plas' (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas in Marcel & Gijs: 'Dit irriteert me aan Christianne van der Wal' Bekijk deze video » Marcel & Gijs: Caroline van der Plas reageert op kritische column Bekijk deze video »
TV :
Bennie Jolink clasht met Caroline van der Plas in College Tour: 'Fuck KLM!' (video)

Caroline van der Plas is vanavond te gast in College Tour en ze is daar niet alleen. Een speciale gast zoekt haar op: Bennie Jolink. Bekijk het fragment hieronder.

Clash
Bennie Jolink maakte vorig maand nog de tongen los in Vandaag Inside met het nummer Poetin is een Klootzak en vanavond legt ze Caroline het vuur aan de schenen. 'Fuck KLM!'

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. De aflevering an College Tour met Caroline van der Plas is zondagavond 18 juni om 20.15 uur te zien op NPO2. Je kan alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's