Nederland - Griekenland live op tv en online (EK-kwalificatie)

Nederland - Griekenland live op tv en online (EK-kwalificatie)
Ronald Koeman onderweg naar EK

Sport :

Het Nederlands elftal komt weer bij elkaar voor een volgende reeks wedstrijden in de EK-kwalificatie. Achter elkaar worden wedstrijden tegen Griekenland en Ierland gespeeld. De wedstrijd tussen Nederland en Griekenland is op donderdag 7 september te zien op NPO 3 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Griekenland

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Koeman
We kunnen nu niet zeggen dat Ronald Koeman vlammend begonnen is aan de EK kwalificatiereeks en aan zijn reeks als bondscoach: er werd kansloos met 0-4 verloren in het Parc des Princes van Frankrijk en thuis kwamen de Oranje Leeuwen niet verder dan 3-0 winst tegen Gibraltar. Ook in de finaleronde van de Nations League werden twee wedstrijden verloren: zowel van Kroatië als van Italië.

Eredivisie
Bij de tegenstander van het Nederlands elftal, Griekenland, zien we een hoop (ex-)Eredivisiespelers in de selectie. Onder meer Hatzidiakos en Pavlidis van AZ en oud-topscoorder van de Eredivisie Giakoumakis zullen hoogstwaarschijnlijk acte de presence geven in de wedstrijd.

De wedstrijd Nederland - Griekenland is op 7 september om 20.45 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De samenvatting vind je op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's