Live stream Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie)

Live stream Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie)

Thursday 7 September 2023 om 13:00

Kijk donderdag 7 september vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - Italië via de livestream hieronder.

Donderdag spelen Nederland en Griekenland tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Griekenland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Griekenland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Griekenland is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Griekenland</em> (EK-kwalificatie) Kijk donderdag 7 september vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - Italië via de livestream hieronder. Donderdag spelen Nederland en Griekenland tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Griekenland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Griekenland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Nederland - Griekenland is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie)

Actuele video's

Meer actuele video's