Samenvatting Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie)

Samenvatting Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie)

Samenvatting <em>Nederland - Griekenland</em> (EK-kwalificatie) Goals en hoogtepunten Nederland - Griekenland Samenvatting Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Nederland - Griekenland: de goals op een rij (video) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Griekenland in de EK-kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Nederland - Griekenland Nederland en Griekenland spelen in de EK-kwalificatie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Michael Oliver. Lees hier waar je Nederland - Griekenland op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Nederland - Gibraltar (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Opstelling NederlandFlekken; Geertruida, Van Dijk, Aké; Dumfries, De Roon, F. de Jong, Blind; Simons, Weghorst, Gakpo. Opstelling GriekenlandVlachodimos; Rota, Retsos, Hatzidiakos, Tsimikas; Bakasetas, Siopis, Kourbelis; Mantalos, Pavlidis, Masouras. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Griekenland in de EK-kwalificatie.
Voetbal :
Samenvatting Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie)
Donderdag 7 september 2023 om 20:45

Goals en hoogtepunten Nederland - Griekenland

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Griekenland in de EK-kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Nederland - Griekenland

Nederland en Griekenland spelen in de EK-kwalificatie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Michael Oliver.

Lees hier waar je Nederland - Griekenland op tv kunt kijken.

Opstelling Nederland
Flekken; Geertruida, Van Dijk, Aké; Dumfries, De Roon, F. de Jong, Blind; Simons, Weghorst, Gakpo.

Opstelling Griekenland
Vlachodimos; Rota, Retsos, Hatzidiakos, Tsimikas; Bakasetas, Siopis, Kourbelis; Mantalos, Pavlidis, Masouras.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Griekenland in de EK-kwalificatie.

Actuele video's

Meer actuele video's