Nieuw seizoen Khalid & Sophie start maandag 11 september op NPO 1

Nieuw seizoen Khalid & Sophie start maandag 11 september op NPO 1
Khalid Kasem en Sophie Hilbrand ontvangen allerlei gasten

Kijktip :

De zomer loopt op z’n eind en alle oude vertrouwde programma’s keren langzaamaan weer terug op de buis. Vanaf maandag 11 september kun je elke werkdag weer kijken naar de talkshow Khalid & Sophie.

Khalid & Sophie gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Khalid Kasem en Sophie Hilbrand
Het is de aftrap van alweer het vijfde seizoen van de talkshow. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand wisselen elkaar elke werkdag af als presentator van het programma. Elke uitzending ontvangen zij diverse gasten aan tafel met wie ze de actualiteiten en maatschappelijke thema’s bespreken.

Tom Egbers
De afgelopen jaren was er een aantal spraakmakende momenten te zien in Khalid & Sophie. Zo schoof Tom Egbers aan om te praten over zijn affaire en rol in de rel rond wangedrag bij NOS Sport. Ook Jaimie Vaes deed voor het eerst haar verhaal over de mishandeling van haar ex Lil’ Kleine. Verder kon je kijken naar pittige debatten en was er afgelopen seizoen zelfs ruimte voor een huwelijksaanzoek.

Het nieuwe seizoen van de talkshow Khalid & Sophie is vanaf maandag 11 september elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's