Khalid Kasem is fan van Louis van Gaal als persoon (De Oranjezomer)

Khalid Kasem is fan van Louis van Gaal als persoon (De Oranjezomer)

Donderdag 6 juli 2023 om 09:28

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid Kasem</em> is fan van <em>Louis van Gaal</em> als persoon (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjezomer nam Khalid Kasem plaats, van de talkshow Khalid & Sophie, aan tafel bij Hélène Hendriks. Hij vertelt wat hij tijdens de zomerstop doet. Daarbij hoort ook het alvast nadenken over hoe ze gaan 'doorontwikkelen' volgend seizoen bij Khalid & Sophie. PrimeurOp de vraag wie hij graag als gast zou willen is Khalid stellig. Zijn droomgast is Louis van Gaal. Khalid bewondert Louis als persoon en zou hem graag in zijn programma willen hebben. Vervolgens hoort Eus (Özcan Akyol) hem uit over de programmering vanaf het najaar en denkt een primeur te hebben. Hij concludeert namelijk dat talkshow Nadia niet meer terugkomt... Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In De Oranjezomer nam Khalid Kasem plaats, van de talkshow Khalid & Sophie, aan tafel bij Hélène Hendriks. Hij vertelt wat hij tijdens de zomerstop doet. Daarbij hoort ook het alvast nadenken over hoe ze gaan 'doorontwikkelen' volgend seizoen bij Khalid & Sophie.

Primeur
Op de vraag wie hij graag als gast zou willen is Khalid stellig. Zijn droomgast is Louis van Gaal. Khalid bewondert Louis als persoon en zou hem graag in zijn programma willen hebben. Vervolgens hoort Eus (Özcan Akyol) hem uit over de programmering vanaf het najaar en denkt een primeur te hebben. Hij concludeert namelijk dat talkshow Nadia niet meer terugkomt...

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's