Ierland - Nederland live op tv en online (EK-kwalificatie)

Ierland - Nederland live op tv en online (EK-kwalificatie)
Verzekeren van een tweede plaats?

Sport :

Afgelopen donderdag was voor bondscoach Ronald Koeman een fijne opsteker: Griekenland werd in het Philips Stadion met 3-0 van de mat getikt. Om wat meer zekerheid te hebben voor de tweede plek in de poule, is een overwinning tegen Ierland noodzakelijk. Die wedstrijd is op zondag 7 september om 20.45 uur te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Ierland - Nederland

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nieuw systeem
De overwinning op de Grieken (waarvan je de samenvatting hieronder ziet) is een fijne opsteker voor de Nederlandse selectie en de bondscoach Ronald Koeman, die tijdens de wedstrijd experimenteerde met een nieuw systeem. Sommige "vreemde keuzes" van Koeman pakte donderdag prima uit: Weghorst en De Roon scoorde alle twee.

Ierland
De tegenstander van zondag, Ierland, staat door het 2-0 verlies tegen Frankrijk nu op drie punten. Bij een overwinning van 'the green army' staan ze dus weer gelijk met Nederland. De Ieren wonnen overigens alleen nog maar van Gibraltar, die tot op heden 0 punten haalden.

De wedstrijd Ierland - Nederland is op zondag 10 september om 20.45 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De samenvatting vind je op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's