Live stream Ierland - Nederland (EK-kwalificatie)

Live stream Ierland - Nederland (EK-kwalificatie)

Zondag 10 september 2023 om 17:55

Kijk zondag 10 september vanaf 20.45 uur LIVE naar Ierland - Nederland via de livestream hieronder.

Zondag spelen Nederland en Ierland tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Ierland - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Ierland - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ierland - Nederland is zondag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Ierland - Nederland</em> (EK-kwalificatie) Kijk zondag 10 september vanaf 20.45 uur LIVE naar Ierland - Nederland via de livestream hieronder. Zondag spelen Nederland en Ierland tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Ierland - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Ierland - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Ierland - Nederland is zondag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Ierland - Nederland (EK-kwalificatie)

Actuele video's

Meer actuele video's