Feyenoord - sc Heerenveen live op tv en online (Eredivisie)

Feyenoord - sc Heerenveen live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in vijfde speelronde

Sport :

Op zaterdag 16 september spelen Feyenoord en sc Heerenveen in de vijfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - sc Heerenveen

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De mannen van Arne Slot starten komende dinsdag hun Champions League seizoen tegen het Schotse Celtic en daarvoor willen ze natuurlijk topfit en met een overwinning in de zak in de eigen Kuip verschijnen. Daarom willen ze winnen van sc Heerenveen, die met zes punten uit vier wedstrijden slechts twee punten minder hebben dan de Rotterdammers

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - sc Heerenveen is zaterdag 16 september om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV