Recensie: Love at First Sight is een vermakelijk drama met wetenschappelijke kijk op de liefde

Recensie: Love at First Sight is een vermakelijk drama met wetenschappelijke kijk op de liefde
Gebaseerd op de gelijknamige roman van Jennifer E. Smith

Film :

Vanaf 15 september is de romantische dramafilm Love at First Sight op Netflix te zien. Deze Amerikaans-Britse mix van romantiek, spanning en een vleugje humor gaat over liefde op het eerste gezicht: bestaat het, is het statistiek of het lot? Lees hier de filmrecensie van Love at First Sight.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Cupido
Hadley en Oliver ontmoeten elkaar door een speling van het lot op de luchthaven van New York. In korte tijd leren ze elkaar in het vliegtuig beter kennen. Helaas verliezen ze elkaar bij aankomst in Londen uit het oog. De kans dat ze elkaar ooit zullen terugzien is miniem. Misschien helpt Cupido wel een handje.

Ben Hardy en Haley Lu Richardson in 'Love at First Sight'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,0

Love at First Sight is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Amerikaanse Jennifer E. Smith. De verteller - of is het Cupido - neemt verschillende gedaantes aan in de film en helpt het stel een handje, want de kans dat zij samen komen is gering. Aan toeval of het lot kan dat niet worden overgelaten. De spannende zoektocht naar elkaar gaat gepaard met Britse humor en emotionele uitspattingen. Als kijker leef je mee en hoop je dat Hadley en Oliver elkaar op tijd vinden en dat ze dat uiteindelijk definitief lukt, ondanks dat ze de statistieken tegen zich hebben. Het gaat er in de liefde ook nog om dat je bij elkaar blijft, en of dat lukt moet je zelf maar bekijken. Drie sterren voor Love at First Sight.

Cast
Naast Haley Lu Richardson (The White Lotus) en Ben Hardy (Bohemian Rhapsody) zijn ook Rob Delaney (Deadpool 2), Dexter Fletcher (Ghosted) en Sally Phillips (How to Please a Woman) te zien in deze film. De film is gemaakt door Vanessa Caswill (Gold Digger).

Vanaf 15 september is Love at First Sight te zien op Netflix. Genre: drama, romantiek. Tijdsduur: 91 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's