Nieuw seizoen Hunted gaat woensdag 20 september van start op NPO 3

Nieuw seizoen Hunted gaat woensdag 20 september van start op NPO 3
Wie blijft uit handen van opsporingsdienst?

Kijktip :

Vanaf woensdag 20 september kun je op NPO 3 kijken naar een nieuwe reeks van het programma Hunted. Geen BN’ers deze keer, maar gewone Nederlanders slaan op de vlucht en proberen uit handen te blijven van een speciaal voor Hunted samengestelde opsporingsdienst.

Hunted gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

(Top)rechercheurs
Dit programma is een bloedstollend kat- en muisspel: het is de grote vraag hoe je als voortvluchtige uit handen blijft van een opsporingsdienst. Is het mogelijk om volledig van de radar te verdwijnen en drie weken lang uit handen te blijven van een groep ervaren ‘jagers’? De voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders doen er alles aan om de kandidaten te pakken te krijgen.

Woensdagavond
De kandidaten krijgen wel wat regels mee waar ze zich aan moeten houden. Ze mogen maximaal 48 uur op dezelfde plek blijven, ze mogen Nederland niet verlaten, ze krijgen een pinpas mee waarmee ze per keer maximaal zeventig euro mogen opnemen en 's nachts ligt het spel stil. Het achtste seizoen verhuist nu van de maandag- naar de woensdagavond.

Het nieuwe seizoen van Hunted is vanaf woensdag 20 september wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's