Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in november 2023

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in november 2023
Met onder meer Maud & Babs

Gemist :

In november zullen de temperaturen langzaam weer gaan zakken en dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast getrokken kunnen worden om weer wat avondjes op de bank voor de televisie te verblijven. De streamingdiensten maken dat wat makkelijker door met veel nieuwe titels te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2023.

3 kijktips van Gids.tv

Maud & Babs, S2 (3 november)

NPO Plus (serie, bingen)

Loes Luca als Babs in 'Maud & Babs'. Bron: Omroep MAX
Babs dementeert. Zelf ziet ze dat niet zo, maar dochter Maud kan alleen op haar letten als ze in een mantelzorgwoning in de tuin komt wonen. Dat legt een enorme druk op Maud, die ook nog verloskundige is en er wil zijn voor haar gezin. De verhoudingen met man Koen, haar jongvolwassen kinderen en haar zus Juliette komen op scherp te staan, als Maud tegen beter weten in probeert alle ballen in de lucht te houden. Bekijk hier waar je Maud & Babs kunt streamen.

Vanaf 3 november is de serie wekelijks te zien op NPO 1 en NPO Start. De volledige serie is vanaf 3 november te bingen op NPO Plus.

Santos (9 november)

NPO Plus (serie, bingen)

Yannick Jozefzoon en Yootha Wong Loi-Sing om 'Santos'. Bron: BNNVARA
In Santos probeert liefdeskoppel Glenn en Yola samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Hoewel ze allebei hun dromen willen najagen, komen ze klem te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele vrienden en familie. Aspirant-chef-kok Glenn wordt meegesleept door zijn dealende beste vriend Jermaine en non-profit ondernemer Yola komt in conflict met haar criminele moeder, die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven. Bekijk hier waar je vanaf 9 november Santos kunt streamen.

Vanaf 9 november is de serie wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De volledige serie is vanaf 9 november te bingen op NPO Plus

Vonneke Exposed (9 november)

NPO Plus (docufilm)

Op de middelbare school verspreidt een klasgenoot naaktfoto's van de toen vijftienjarige Vonneke. De naaktfoto's had zij in vertrouwen naar de jongen waar zij verliefd op was gestuurd. Ze is doodsbang voor de reactie van haar vader en uit radeloosheid pakte Vonneke een schaar en steekt de verspreider in zijn arm. Vanaf dat moment verandert haar leven enorm: ze belandt in de gevangenis, moet van school af, verliest vriendschappen en krijgt maandenlang huisarrest. Inmiddels is Vonneke een succesvol influencer, actrice en artiest. Lees hier waar je Vonneke Exposed kunt kijken.

Verder op NPO Plus

  • Blackwater (11 november, serie, bingen) Blackwater speelt zich af in de jaren '70 en vertelt het verhaal van hoe de levens van vier willekeurige mensen samenkomen nadat twee toeristen vermoord worden gevonden in een tent in de buurt van het Zweedse bergstadje Blackwater. Kijk ook de trailer.
  • Carmen Curlers (17 november, serie, bingen) Een revolutie in het leven van vrouwen: de elektrische krulspeld. Hij brengt een droomkapsel binnen bereik en geeft tegelijkertijd vrouwen economische zelfstandigheid door werk in de krulspeldenproductie. Ondernemer Axel en kapper Frans brengen hem op de markt, terwijl vrouwen zich bezinnen op geld, relaties en huwelijk. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV