Bekijk de trailer van Santos, vanaf 9 november wekelijks te zien op NPO 3

Bekijk de trailer van Santos, vanaf 9 november wekelijks te zien op NPO 3

Vrijdag 3 november 2023 om 13:35

In november gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie Santos in première op NPO 3, en de trailer voor de tv-reeks is nu beschikbaar. In Santos proberen geliefden Glenn en Yola samen een nieuw leven op te bouwen in Rotterdam. Terwijl ze allebei hun dromen willen najagen, raken ze verstrikt tussen hun eigen ambities en de criminele wereld om hen heen.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de trailer van <em>Santos</em>, vanaf 9 november wekelijks te zien op <em>NPO 3</em> In november gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie Santos in première op NPO 3, en de trailer voor de tv-reeks is nu beschikbaar. In Santos proberen geliefden Glenn en Yola samen een nieuw leven op te bouwen in Rotterdam. Terwijl ze allebei hun dromen willen najagen, raken ze verstrikt tussen hun eigen ambities en de criminele wereld om hen heen. Tekst gaat verder onder de video. SantosAspirant-chef-kok Glenn wordt meegesleept door zijn beste vriend Jermaine, en non-profit ondernemer Yola komt in conflict met haar moeder, die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven. Santos is geregisseerd door Giancarlo Sánchez en Ivan Barbosa, met een scenario van Chris Westendorp en Ashar Medina. Bekijk de trailer van Santos hierboven. Santos is vanaf donderdag 9 november wekelijks om 20.25 uur te bekijken op NPO 3. Alle afleveringen zullen op dezelfde dag ook beschikbaar zijn op NPO Plus. Je kan de beste fragmenten van Santos terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de trailer van Een Moord Kost Meer Levens, vanaf 14 november op Videoland Bekijk deze video » Frank Lammers weer op boevenpad in Ferry de serie: 'Wanhopig op zoek naar geld' Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Santos, vanaf 9 november wekelijks te zien op NPO 3

Santos
Aspirant-chef-kok Glenn wordt meegesleept door zijn beste vriend Jermaine, en non-profit ondernemer Yola komt in conflict met haar moeder, die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven. Santos is geregisseerd door Giancarlo Sánchez en Ivan Barbosa, met een scenario van Chris Westendorp en Ashar Medina.

Bekijk de trailer van Santos hierboven.

Santos is vanaf donderdag 9 november wekelijks om 20.25 uur te bekijken op NPO 3. Alle afleveringen zullen op dezelfde dag ook beschikbaar zijn op NPO Plus. Je kan de beste fragmenten van Santos terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's