Samenvatting AEK Athene - Ajax (groepsfase Europa League)

Samenvatting AEK Athene - Ajax (groepsfase Europa League)

Samenvatting <em>AEK Athene - Ajax</em> (groepsfase Europa League) Goals en hoogtepunten AEK Athene - Ajax Samenvatting AEK Athene - Ajax (groepsfase Europa League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en AEK Athene in de groepfase van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing AEK Athene - Ajax Ajax en AEK Athene spelen in de groepfase van de Europa League tegen elkaar in het OPAP Arena in Athene. De wedstrijd begint om 18.45 uur en staat onder leiding van Matej Jug. Lees hier waar je AEK Athene - Ajax op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Ajax - Olympique Marseille (groepsfase Europa League) Bekijk deze video » Opstelling Ajax Opstelling AEK Athene Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en AEK Athene in de groepfase van de Europa League.
Voetbal :
Donderdag 5 oktober 2023 om 18:45

Goals en hoogtepunten AEK Athene - Ajax

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en AEK Athene in de groepfase van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing AEK Athene - Ajax

Ajax en AEK Athene spelen in de groepfase van de Europa League tegen elkaar in het OPAP Arena in Athene. De wedstrijd begint om 18.45 uur en staat onder leiding van Matej Jug.

Lees hier waar je AEK Athene - Ajax op tv kunt kijken.

Opstelling Ajax

Opstelling AEK Athene

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en AEK Athene in de groepfase van de Europa League.

Actuele video's

Meer actuele video's