De Topper PSV - Ajax live op tv en online (Eredivisie)

De Topper PSV - Ajax live op tv en online (Eredivisie)
Topper in de tiende speelronde

Sport :

Op zondag 29 oktober spelen Ajax en PSV in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Het is niet makkelijk voor interim-coach Hedwiges Maduro deze dagen: na het ontslag van Maurice Steijn moest hij de spelers van Ajax oppeppen voor twee lastige duels, waarvan de eerste ook nog eens hopeloos verloren ging: de 2-0 overwinning van Brighton afgelopen donderdag was absoluut niet getekend en er zijn zelfs analisten die zeggen dat Ajax gespaard werd in de wedstrijd. Een wedstrijd tegen PSV is iets waar waarschijnlijk niet echt naar wordt uitgekeken.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

PSV
PSV is nog steeds ongeslagen in de vaderlandse competitie: negen wedstrijden, zevenentwintig punten. De Eindhovenaren scoorde in die wedstrijden ook nog eens dertig keer (!), gemiddeld bijna drie keer per wedstrijd - alleen Feyenoord scoorde met 32 keer vaker. Natuurlijk willen de Eindhovenaren winnen van hun grote concurrent en de streak vasthouden.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Ajax is zondag 29 oktober om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's