Recensie: Crime Diaries: The Celebrity Stylist heeft interessant plot geïnspireerd op ware gebeurtenissen

Recensie: Crime Diaries: The Celebrity Stylist heeft interessant plot geïnspireerd op ware gebeurtenissen
Kan niet voldoende boeien ondanks korte speelduur

Film :

Vanaf 22 november is de misdaadfilm Crime Diaries: The Celebrity Stylist te zien op Netflix. De film is geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen en heeft derhalve een interessant plot. Maar is het onderwerp boeiend genoeg voor anderhalf uur geconcentreerde aandacht? Lees hier de filmrecensie van Crime Diaries: The Celebrity Stylist.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Stylist doodgestoken
Wanneer een beroemde stylist naast zijn dode moeder doodgestoken wordt aangetroffen in zijn huis, krijgt een jonge rechercheur twintig dagen de tijd om de zaak op te lossen. De ambitieuze politievrouw verdenkt al snel de broer van de stylist van de dubbele moord. Nadat zij de zaak afgerond heeft en het moment om hem te arresteren daar is, wordt ze weg gepromoveerd. Waarom en is de broer wel de dader?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 63% | IMDb ★ 5,5

Met Crime Diaries: The Celebrity Stylist heeft Netflix een boeiend onderwerp te pakken, namelijk de moord op een in Colombia gerenommeerde haarstylist en zijn moeder - een verhaal uit het jaar 2021. Desondanks weet de misdaadfilm niet de volle aandacht van de kijker te behouden. En dat is met slechts anderhalf uur speeltijd een groot minpunt. De switch naar het persoonlijke leven van de recherceur geeft wel extra sjeu aan het geheel. De focus van de rechercheur op de verdachte broer wordt gaandeweg ietwat langdradig. Gek genoeg wordt het einde afgeraffeld door middel van berichten in de krant: de kijker blijft uiteindelijk beduusd achter. Drie sterren.

Cast
Naast Johan Velandia en Juana del Río (Frontera verde) zijn ook Walter Luengas (Sicosexual) en Myriam de Lourdes (Mango: Life Coincidences) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jacques Toulemonde (Nuestros Muertos).

Johan Velandia in 'Crime Diaries: The Celebrity Stylist'. Bron: Netflix

Vanaf 22 november 2023 is de film Crime Diaries: The Celebrity Stylist op Netflix. Genre: misdaad. Tijdsduur: 71 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV