Gabbers dolblij met film Hardcore Never Dies (Hart van Nederland)

Gabbers dolblij met film Hardcore Never Dies (Hart van Nederland)

Dinsdag 14 november 2023 om 16:30

Hedendaagse gabbers zijn dolblij met de nieuwe Nederlandse film Hardcore Never Dies. In Hart van Nederland 'hakken' ze met z'n allen vol energie op hardcore muziek.

Rotterdamse gabbercultuur
De misdaadfilm gaat over de achtergrond van de Rotterdamse gabbercultuur uit de jaren '90. De Friese Gerben Nijboer heeft een rolletje in de film en gezien zijn collectie is direct duidelijk waarom.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Gabbers</em> dolblij met film <em>Hardcore Never Dies</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Hedendaagse gabbers zijn dolblij met de nieuwe Nederlandse film Hardcore Never Dies. In Hart van Nederland 'hakken' ze met z'n allen vol energie op hardcore muziek. Rotterdamse gabbercultuurDe misdaadfilm gaat over de achtergrond van de Rotterdamse gabbercultuur uit de jaren '90. De Friese Gerben Nijboer heeft een rolletje in de film en gezien zijn collectie is direct duidelijk waarom. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Luister hier naar 'Now And Then' het nieuwe nummer van The Beatles Bekijk deze video » Robbie Williams laat niets onbesproken in Netflix-documentaire: 'Leed aan impostorsyndroom' Bekijk deze video » Sportjournaal-presentator helpt Gerard Joling met nieuwe hit!? 'Altijd vrijgezel' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's