Gids.tv op LIFF 2023 #2: Het tragische verhaal van 'de vrouw van' in Priscilla

Gids.tv op LIFF 2023 #2: Het tragische verhaal van 'de vrouw van' in Priscilla

Zondag 29 oktober 2023 om 15:04

Vanaf donderdag 26 oktober vind in Leiden het jaarlijkse Leiden International Film Festival, ofwel het LIFF, plaats. Gids.tv is de komende dagen (vrijwel) elke dag te vinden op het filmfestival en doet uitgebreid verslag.

Filmtip: Priscilla
De film van de dag was misschien wel de festivalpremière van Priscilla, de film van Sofia Coppola over Priscilla Presley en haar relatie met haar man en wereldwijde superster Elvis. We krijgen door het werk van Coppola. Over de film komt binnenkort weer een korte review van filmredacteur Niels. Op 4 januari is de film in de bioscoop te zien en dan volgt ook onze recensie.

Voor Priscilla zijn nog tickets beschikbaar op woensdag 1 november om 18.45 uur en op zondag 5 november om 11.15 uur

Publiekslievelingen
Het festival is inmiddels in volle gang en dat betekent dat de eerste publieksscores ook bekend zijn. De film Radical is daarin de (verrassende) leider, gezamelijk met gegarandeerd publiekslieveling Poor Things - waar wij in de eerste update uitgebreid aandacht aan hebben besteed. De films krijgen beide een 4.7 op 5.

Lees hier het volledige schema met films die tijdens LIFF te zien zijn. Alles van Gids.tv op het LIFF vind je in het speciale filmfestival dossier op Gids.tv.

Gids.tv op <em>LIFF 2023</em> #2: Het tragische verhaal van 'de vrouw van' in <em>Priscilla</em> Vanaf donderdag 26 oktober vind in Leiden het jaarlijkse Leiden International Film Festival, ofwel het LIFF, plaats. Gids.tv is de komende dagen (vrijwel) elke dag te vinden op het filmfestival en doet uitgebreid verslag. Filmtip: PriscillaDe film van de dag was misschien wel de festivalpremière van Priscilla, de film van Sofia Coppola over Priscilla Presley en haar relatie met haar man en wereldwijde superster Elvis. We krijgen door het werk van Coppola. Over de film komt binnenkort weer een korte review van filmredacteur Niels. Op 4 januari is de film in de bioscoop te zien en dan volgt ook onze recensie. Voor Priscilla zijn nog tickets beschikbaar op woensdag 1 november om 18.45 uur en op zondag 5 november om 11.15 uur PubliekslievelingenHet festival is inmiddels in volle gang en dat betekent dat de eerste publieksscores ook bekend zijn. De film Radical is daarin de (verrassende) leider, gezamelijk met gegarandeerd publiekslieveling Poor Things - waar wij in de eerste update uitgebreid aandacht aan hebben besteed. De films krijgen beide een 4.7 op 5. Lees hier het volledige schema met films die tijdens LIFF te zien zijn. Alles van Gids.tv op het LIFF vind je in het speciale filmfestival dossier op Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Leiden Int. Film Festival | LIFF (@leideniff) Bekijk ook de andere delen van Gids.tv op LIFF 2023 Gids.tv op LIFF 2023 #1: nieuwe film Poor Things is dikke kijktip Bekijk deze video » Gids.tv op LIFF 2023 #2: Het tragische verhaal van 'de vrouw van' in Priscilla Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's