Recensie: Last Call for Istanbul is vermakelijk met verrassende plottwist maar voorspelbaar eind

Recensie: Last Call for Istanbul is vermakelijk met verrassende plottwist maar voorspelbaar eind
Met de Turkse acteurs Kıvanç Tatlıtuğ en Beren Saat

Film :

Vanaf 24 november is de romantische film Last Call for Istanbul te zien op Netflix. Een luchthaven lijkt the place to be als je op zoek bent naar romantiek. Is de Turkse film vergelijkbaar met en net zo vermakelijk als het Brits-Amerikaanse Love at First Sight? Lees hier de filmrecensie van Last Call for Istanbul.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Onvergetelijke nacht
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York. Beide getrouwden nemen een andere naam aan en spreken af in New York te gaan doen, wat in Istanbul niet kan. Tijdens de spannende nacht belanden ze van een gevecht met een pooier via een 'fake orgasm'-wedstrijd in de club, samen in bed. Hoe loopt dit overspel af?

Kıvanç Tatlıtuğ en Beren Saat in 'Last Call for Istanbul'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 5,6

Twee reizigers uit Istanbul ontmoeten elkaar op de vluchthaven van New York en gaan samen op zoek naar haar vermiste koffer. Het belooft een echte zoektocht te worden, want hun pad zien we typische New Yorkse plaatjes. Het plot ontvouwt zich op een voorspelbare manier, maar met een verrassende plottwist blijkt dat de kijker behoorlijk op het verkeerde been is gezet, waardoor Last Call For Istanbul verandert van slechts een dertien in een dozijn drama in een vermakelijke film. Je veert als het ware weer op om met volle aandacht verder te kijken. Helaas eindigt deze romantische film toch conform verwachting. Last Call for Istanbul is desondanks minstens zo vermakelijk als Love at First Sight. Drie sterren.

Cast
De hoofdrollen zijn weggelegd voor Kıvanç Tatlıtuğ (Gümüş) en Beren Saat (Atiye). Deze productie is geregisseerd door Gönenç Uyanık (Love 101).

Vanaf 24 november 2023 is de film Last Call for Istanbul te zien op Netflix. Genre: Turks, drama, romantiek. Tijdsduur: 91 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV