Trailer Eerste Hulp Bij Kerst: kerstfilm met humor en liefde tijdens feestdagen (RTL Boulevard)

Trailer Eerste Hulp Bij Kerst: kerstfilm met humor en liefde tijdens feestdagen (RTL Boulevard)

Dinsdag 21 november 2023 om 13:50

RTL Boulevard heeft de trailer van de nieuwe kerstfilm Eerste Hulp Bij Kerst. De Videolandfilm belooft veel humor en liefde tijdens de feestdagen.

Tekst gaat verder onder de video.

Trailer <em>Eerste Hulp Bij Kerst</em>: kerstfilm met humor en liefde tijdens feestdagen (<em>RTL Boulevard</em>) RTL Boulevard heeft de trailer van de nieuwe kerstfilm Eerste Hulp Bij Kerst. De Videolandfilm belooft veel humor en liefde tijdens de feestdagen. Tekst gaat verder onder de video. Spoedeisende hulpVoor Lily, Ben, Yannick en Shanti, medewerkers van de spoedeisende hulp is op kerstavond de nachtdienst begonnen. Allemaal zijn ze kerstavond ontvlucht omdat de wereld buiten de ziekenhuismuren weinig te bieden heeft voor hen. Het viertal is aan elkaar overgeleverd en ontdekt dat ze allen hetzelfde over het hoofd zien: om anderen lief te hebben, moet je eerst van jezelf houden. Bekijk hierboven de trailer van Eerste Hulp Bij Kerst, vanaf 6 december te zien bij Videoland. Bekijk ook ZIEN: De eerste trailer van Marvels Madame Web met kwaadaardige Spider-Man Bekijk deze video » Bekijk de trailer van What If...? seizoen 2, vanaf 22 december dagelijks op Disney+ Bekijk deze video » Gerrie Koning straalt in 2Doc-docu Brandmeester: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer Eerste Hulp Bij Kerst: kerstfilm met humor en liefde tijdens feestdagen (RTL Boulevard)

Spoedeisende hulp
Voor Lily, Ben, Yannick en Shanti, medewerkers van de spoedeisende hulp is op kerstavond de nachtdienst begonnen. Allemaal zijn ze kerstavond ontvlucht omdat de wereld buiten de ziekenhuismuren weinig te bieden heeft voor hen. Het viertal is aan elkaar overgeleverd en ontdekt dat ze allen hetzelfde over het hoofd zien: om anderen lief te hebben, moet je eerst van jezelf houden.

Bekijk hierboven de trailer van Eerste Hulp Bij Kerst, vanaf 6 december te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's