Recensie: All Fun and Games met Sex Education-ster Asa Butterfield in horror met spel-element

Recensie: All Fun and Games met Sex Education-ster Asa Butterfield in horror met spel-element
Tienerhorror met heksen, een mes en veel dood en verderf

Film :

Vanaf 23 november is de film All Fun and Games te zien in de bioscopen. We kennen acteur Asa Butterfield vooral als nerd Otis Milburn in de komische Netflix-serie Sex Education. Nu laat hij een hele andere kant van zichzelf zien als personage Marcus Fletcher: vervloekt, bezeten en behekst. Lees hier de filmrecensie van All Fun and Games.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Evil never plays by the rules"
Een groep tieners uit Salem ontdekt een vervloekt mes dat hen dwingt om gruwelijke en dodelijke versies van kinderspelletjes te spelen. Er zijn geen winnaars, alleen overlevenden.

Actrice Natalia Dyer (Billie) in de film 'All Fun and Games'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 4,4

In de wereld van de horrorfilms is al véél geprobeerd, geëxperimenteerd en gedaan en is het blijkbaar inmiddels moeilijk geworden om een originele productie te maken, die naast een vermakelijke en enge kijkervaring ook nog eens memorabel wordt. Heksen en een vervloekt mes is het makkelijke onderliggende verhaal waar de tieners mee te maken krijgen. Hoogtepunt is acteur Asa Butterfield die in deze tienerhorror op zijn manier alles uit de kast trekt om er nog wat van te maken. Het slaapverwekkend verloop, de bijna irritant flitsende schrikeffecten die de hele film doorgaan en het uitgekauwde verhaal maken dit film om snel te vergeten. Ben je fan van Asa: gaat dit dan zien. Anders kan je deze film beter overslaan. Anderhalve ster.

Cast
Naast Asa Butterfield (Sex Education) en Natalia Dyer (Stranger Things) zijn ook Benjamin Evan Ainsworth (The Sandman) en Laurel Marsden (Ms. Marvel) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ari Costa en Eren Celeboglu (The Bride).

Vanaf 23 november 2023 is de film All Fun and Games te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: horror, thriller. Tijdsduur: 96 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV