Kijk de eerste beelden van Sex Education seizoen 4, vanaf 21 september op Netflix

Kijk de eerste beelden van Sex Education seizoen 4, vanaf 21 september op Netflix

Kijk de eerste beelden van <em>Sex Education</em> seizoen 4, vanaf 21 september op Netflix Otis Milburn is de zoon van een sekstherapeute, maar is zelf seksueel onervaren. Vanwege het beroep van zijn moeder weet hij echter met succes een klasgenoot met een seksprobleem te helpen. In het vierde seizoen is Maeve onderweg naar de Verenigde Staten: komen zij en Otis ooit nog bij elkaar? En hoe gaat het met Eric en Adam? Is hun relatie echt voorbij? Lees hier de serierecensie van het derde seizoen van Sex Education. Kijk hierboven de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Sex Education, dat op 21 september op Netflix verschijnt. Bekijk hier waar je Sex Education kunt streamen. Bekijk ook Hugh Grant is een Oompa Loompa! Bekijk hier de eerste trailer van Wonka Bekijk deze video »
Trailer :
Kijk de eerste beelden van Sex Education seizoen 4, vanaf 21 september op Netflix
Monday 7 August 2023 om 14:00

Otis Milburn is de zoon van een sekstherapeute, maar is zelf seksueel onervaren. Vanwege het beroep van zijn moeder weet hij echter met succes een klasgenoot met een seksprobleem te helpen. In het vierde seizoen is Maeve onderweg naar de Verenigde Staten: komen zij en Otis ooit nog bij elkaar? En hoe gaat het met Eric en Adam? Is hun relatie echt voorbij?

Lees hier de serierecensie van het derde seizoen van Sex Education.

Kijk hierboven de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Sex Education, dat op 21 september op Netflix verschijnt. Bekijk hier waar je Sex Education kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's