Recensie: 57 Seconds met legendarische acteur Morgan Freeman in lowbudget B-film

Recensie: 57 Seconds met legendarische acteur Morgan Freeman in lowbudget B-film
Nu nummer 1 op Netflix

Film :

DE FILM 57 SECONDS IS DONDERDAG OP WONDERBAARLIJKE WIJZE VAN NETFLIX VERDWENEN. VOLG GIDS.TV VOOR MEER UPDATES.

Vanaf 28 november is de film 57 Seconds te zien op Netflix. Als de markante kop van acteur Morgan Freeman op de poster staat, zijn de verwachtingen meestal hooggespannen. Een splinternieuwe thriller waar de tijd 57 seconden terug gezet kan worden. Dus op naar het casino! Lees hier de filmrecensie van 57 Seconds.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Sci Trinity
De blogger Franklin weet een interview te regelen met de technologie-expert Anton Burrell. Wanneer iemand het op Burrell gemunt heeft, redt Franklin zijn leven en stuit hij op diens aparte ring. Deze staat de drager toe om de tijd 57 seconden terug te draaien. Franklin wil de ring gebruiken om ultieme wraak te nemen op het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de dood van zijn zus.

Acteur Josh Hutcherson en Morgan Freeman in de film '57 Seconds'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 49% | IMDb ★ 5,3

Acteur Josh Hutcherson (bekend van The Hunger Games en recent Five Nights at Freddy's in de bioscoop) doet het goed in Hollywood en mag nu met veteraanacteur Morgan Freeman samenwerken. Duidelijk is wel dat het budget voor deze film voornamelijk naar de Morgan Freeman's portemonnee is gegaan, in een film die maar niet van de grond wil komen. 57 Seconds brengt een dun en oppervlakkig verhaal, het gaspedaal wordt nooit ingetrapt en we zijn dit in minder dan 57 seconden zo weer vergeten. Hier had meer potentie in kunnen zitten, maar het is helaas niet benut. Lang verhaal kort: deze 99 minuten kan je beter voor iets anders gebruiken. Anderhalve ster.

Cast
Naast Josh Hutcherson (Five Nights at Freddy's) en Morgan Freeman (Se7en) zijn ook Lovie Simone (The Young Wife), Greg Germann (Clear and Present Danger) en Bevin Bru (Batwoman) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Rusty Cundieff (Tales from the Hood 2).

Vanaf 28 november 2023 is de film 57 Seconds te zien op Netflix. Genre: sciencefiction, thriller. Tijdsduur: 99 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV