Richard Roundtree, legendarische Shaft-acteur op 81-jarige leeftijd overleden (video)

Richard Roundtree, legendarische Shaft-acteur op 81-jarige leeftijd overleden (video)

<em>Richard Roundtree</em>, legendarische <em>Shaft</em>-acteur op 81-jarige leeftijd overleden (video) Richard Roundtree, bekend als privédetective Shaft uit de gelijknamige, legendarische film, is op 81-jarige leeftijd overleden. Zijn management heeft laten weten dat hij dinsdag (24 oktober) in zijn huis in Los Angeles aan de gevolgen van alvleesklierkanker, is overleden. Se7enDe acteur baande in de jaren ’70 de weg voor zwarte actiehelden in Hollywood. In de thriller Se7en uit 1995 een van zijn laatste films, met Morgan Freeman en Brad Pitt, speelde Roundtree een officier van justitie. Samuel L. Jackson speelde Shaft in de latere films uit 2000 en 2019. Bekijk een fragment op X uit de iconische film Shaft met de wereldberoemde 'theme' van Isaac Hayes ????????John Shaft!#RichardRoundtree pic.twitter.com/GZrWoBtcDq— Holly Robinson Peete ??♍️ (@hollyrpeete) October 25, 2023
Woensdag 25 oktober 2023 om 16:27

Richard Roundtree, bekend als privédetective Shaft uit de gelijknamige, legendarische film, is op 81-jarige leeftijd overleden. Zijn management heeft laten weten dat hij dinsdag (24 oktober) in zijn huis in Los Angeles aan de gevolgen van alvleesklierkanker, is overleden.

Se7en
De acteur baande in de jaren ’70 de weg voor zwarte actiehelden in Hollywood. In de thriller Se7en uit 1995 een van zijn laatste films, met Morgan Freeman en Brad Pitt, speelde Roundtree een officier van justitie. Samuel L. Jackson speelde Shaft in de latere films uit 2000 en 2019.

Bekijk een fragment op X uit de iconische film Shaft met de wereldberoemde 'theme' van Isaac Hayes

Actuele video's

Meer actuele video's