Bekijk de trailer van Casa de Papel-spinoff Berlin, vanaf 29 december op Netflix

Bekijk de trailer van Casa de Papel-spinoff Berlin, vanaf 29 december op Netflix

Dinsdag 7 november 2023 om 15:23

Vlak voor het einde van het nieuwe jaar komt Netflix nog even met een knaller uit de hoge hoed: Berlin, een spinoff serie van Netflix-topper La Casa de Papel. Berlin, één van de karakters uit de Money Heist crew, verzameld weer een nieuw team. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de trailer van <em>Casa de Papel</em>-spinoff <em>Berlin</em>, vanaf 29 december op Netflix Vlak voor het einde van het nieuwe jaar komt Netflix nog even met een knaller uit de hoge hoed: Berlin, een spinoff serie van Netflix-topper La Casa de Papel. Berlin, één van de karakters uit de Money Heist crew, verzameld weer een nieuw team. Bekijk de trailer hieronder. Nieuw teamHet verhaal van La Casa de Papel-teamlid Andrés de Fonollosa, beter bekend onder zijn codenaam Berlín. In deze serie verzamelt zich een andere bende om hem heen: Keila, een elektronicaspecialiste; Damián, Berlins vertrouweling en professor in de filantropie; de wat instabiele Cameron; de toegewijde Roi; en Bruce, een meedogenloze actieman. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 29 december Berlin kunt streamen. Bekijk ook Ben je al klaar voor slechte kerstfilms? Brandy in Best. Christmas. Ever! (trailer) Bekijk deze video » Tygo Gernandt schittert als schurk in FERRY: de serie Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Casa de Papel-spinoff Berlin, vanaf 29 december op Netflix

Nieuw team
Het verhaal van La Casa de Papel-teamlid Andrés de Fonollosa, beter bekend onder zijn codenaam Berlín. In deze serie verzamelt zich een andere bende om hem heen: Keila, een elektronicaspecialiste; Damián, Berlins vertrouweling en professor in de filantropie; de wat instabiele Cameron; de toegewijde Roi; en Bruce, een meedogenloze actieman.

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 29 december Berlin kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's