Nieuwe absurdistische serie Rundfunk: Duco en Roy vanaf zondag te zien op NPO 3

Nieuwe absurdistische serie Rundfunk: Duco en Roy vanaf zondag te zien op NPO 3
Eva Jinek en Paul de Leeuw spelen zichzelf

Kijktip :

Vanaf zondag kun je kijken naar een nieuwe serie van Rundfunk. Het gaat om een nieuwe verhaal en ook de talentloze Duco en Roy waren nog niet eerder te zien in de comedyserie. Rundfunk: Duco en Roy is vanaf zondag 3 december te zien op NPO 3.

Bekende acteurs
In Rundfunk: Duco en Roy worden Duco en Roy gevolgd in het najagen van hun ultieme droom: de schijnwerpers van de roem. Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde spelen de hoofdrollen, maar er komen ook andere bekende gezichten voorbij. Zoals Georgina Verbaan, Paul de Leeuw en Eva Jinek, die zichzelf vertolken. Het is een humoristische en absurdistische parodie op de wereld van acteurs en de film- en entertainmentindustrie.

Weer afgewezen
Duco wordt in de eerste aflevering voor de zoveelste keer afgewezen bij zijn toneelschoolauditie, maar besluit om nooit op te geven. Roy probeert in een live journaaluitzending beroemd te worden. Duco krijgt een langverwacht bericht van de toneelschool en Roy krijgt veel berichten van kijkers die de journaaluitzending hebben gezien. Zullen ze vandaag dan eindelijk doorbreken?

Rundfunk: Duco en Roy is vanaf zondag 3 december wekelijks om 23.35 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle aflevering van Rundfunk: Duco en Roy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's