Eén Grote Familie seizoen 2 komt eraan: "Best bekeken dramaserie van Videoland"

Eén Grote Familie seizoen 2 komt eraan: "Best bekeken dramaserie van Videoland"

<em>Eén Grote Familie</em> seizoen 2 komt eraan: &quot;Best bekeken dramaserie van Videoland&quot; Lees ook onze serierecensie van Eén grote familie. Heb jij Eén Grote Familie in één keer gekeken? Dan hebben we goed nieuws: de makers van de serie werken namelijk aan een vervolg met wederom met Chantal Janzen in de hoofdrol. VervolgRTL Boulevard spreekt met Chantal en filmt haar terwijl ze aan de cast vertelt dat er een nieuw seizoen komt! Ook is de serie de best bekeken dramaserie van Videoland dit jaar. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hierboven. Eén grote familie is te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Eén grote familie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eén Grote Familie gemist? Een tweedehands ontbijt van je stiefmoeder Bekijk deze video » Chantal Janzen krijgt eigen podcast! Chantal & Tina vanaf 23 november op Videoland Bekijk deze video »
TV :
Eén Grote Familie seizoen 2 komt eraan: "Best bekeken dramaserie van Videoland"
Maandag 27 november 2023 om 10:19

Lees ook onze serierecensie van Eén grote familie.

Heb jij Eén Grote Familie in één keer gekeken? Dan hebben we goed nieuws: de makers van de serie werken namelijk aan een vervolg met wederom met Chantal Janzen in de hoofdrol.

Vervolg
RTL Boulevard spreekt met Chantal en filmt haar terwijl ze aan de cast vertelt dat er een nieuw seizoen komt! Ook is de serie de best bekeken dramaserie van Videoland dit jaar. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hierboven.

Eén grote familie is te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Eén grote familie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's