Recensie: Family Switch brengt lading scheet- en boergrappen met gezellige cast

Recensie: Family Switch brengt lading scheet- en boergrappen met gezellige cast
Met Ed Helms, Jennifer Garner, Emma Myers en Brady Noon

Film :

Vanaf 30 november is de film Family Switch te zien op Netflix. Een typische Amerikaanse komedie met een cast die veel ervaring heeft met scherpe komedie en bizarre grappen. Onder andere The Hangover-ster Ed Helms en Yes Day-actrice Jennifer Garner doen mee. Lees hier de filmrecensie van Family Switch.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"De Walker-familie geeft nooit op!"
Als de twee ouders Bill en Jess Walker na een zeldzame en bizarre kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er een enorme chaos uit in het gezin.

De cast van de komediefilm 'Family Switch'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 59% | Kerstsfeer: 55% | IMDb ★ 5,7

Het verhaal van twee tegenpolen die van lichaam switchen en elkaar leren waarderen is in de Hollywood-geschiedenis al vaker verteld. Helaas doet deze familiefilm niets nieuws, verrassends of memorabels en eigenlijk ook niets dat echt hilarisch is. Voor één keer brengt Family Switch een vermakelijke film die geschikt is voor het hele gezin. Grappige momenten zijn er zeker: onder andere de baby, de hond en de buurman zorgen voor een paar leuke momenten waarbij je even kunt lachen. De soundtrack brengt gezellige hits, maar verrast wederom weinig. De bloopers aan het einde van de rit zorgen nog voor de meest grappige momenten, maar laten vooral zien dat de cast een erg leuke tijd heeft gehad. 2,5 ster.

Cast
Naast Ed Helms (The Hangover) en Jennifer Garner (Yes Day) zijn ook Emma Myers (Wednesday), Brady Noon (Good Boys) en Matthias Schweighöfer (Oppenheimer) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door McG (The Babysitter, True Lies (serie))

Vanaf 30 november 2023 is de film Family Switch te zien op Netflix. Genre: komedie, fantasie, familie. Tijdsduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's