Is het al tijd voor kerst? Bekijk de trailer voor The Santa Clauses met de controversiële Tim Allen

Is het al tijd voor kerst? Bekijk de trailer voor The Santa Clauses met de controversiële Tim Allen

Dinsdag 17 oktober 2023 om 18:36

De Ho, Ho, feestdagen staan voor de deur, zal de Noordpool op tijd klaar zijn?

De familie Calvin is terug op de Noordpool terwijl Scott zijn rol als Kerstman voortzet nadat pensioenplannen werden gedwarsboomd toen er in seizoen één geen waardige opvolger werd gevonden. Nu Scott en zijn familie Kerstmis met succes hebben gered, richt Scott zijn aandacht op het trainen van zijn zoon Calvin om uiteindelijk het ‘familiebedrijf’ over te nemen als Kerstman.

Kan Tim Allen nog wel een onschuldige kerstman spelen?
Allen speelt een paar iconische karakters waaronder Buzz Lightyear. Zijn eigen karakter zou alleen niet zo onschuldig zijn als zijn karakters. Allen omschrijft zichzelf als conservatief en is een voorstander van "traditionele families". Onlangs werd hij nog door Pamela Anderson beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag.

Bekijk de trailer hieronder. Lees hier waar je The Santa Clauses kunt streamen.

Is het al tijd voor kerst? Bekijk de trailer voor <em>The Santa Clauses</em> met de controversiële <em>Tim Allen</em> De Ho, Ho, feestdagen staan voor de deur, zal de Noordpool op tijd klaar zijn? De familie Calvin is terug op de Noordpool terwijl Scott zijn rol als Kerstman voortzet nadat pensioenplannen werden gedwarsboomd toen er in seizoen één geen waardige opvolger werd gevonden. Nu Scott en zijn familie Kerstmis met succes hebben gered, richt Scott zijn aandacht op het trainen van zijn zoon Calvin om uiteindelijk het ‘familiebedrijf’ over te nemen als Kerstman. Kan Tim Allen nog wel een onschuldige kerstman spelen?Allen speelt een paar iconische karakters waaronder Buzz Lightyear. Zijn eigen karakter zou alleen niet zo onschuldig zijn als zijn karakters. Allen omschrijft zichzelf als conservatief en is een voorstander van "traditionele families". Onlangs werd hij nog door Pamela Anderson beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag. Bekijk de trailer hieronder. Lees hier waar je The Santa Clauses kunt streamen. Bekijk ook Binnenkort in de bioscoop: Barbie, Disney, superhelden en meer! Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Disney Pixar's Elio, vanaf februari 2024 in de bioscoop Bekijk deze video » Disney Cruiseline breidt uit! Bekijk hier alle magische details Bekijk deze video » Vanaf deze datum zie je Pixar-film Elemental op streamingdienst Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Behind the Attraction seizoen 2, vanaf 1 november op Disney+ Bekijk deze video » Disney100: de meest magische expositie in Europa, Disney100 The Exhibition nu open in London! Bekijk deze video »
Trailer :
Is het al tijd voor kerst? Bekijk de trailer voor The Santa Clauses met de controversiële Tim Allen

Actuele video's

Meer actuele video's