Bekijk de trailer van Chicken Run: Dawn of the Nugget, vanaf 15 december op Netflix

Bekijk de trailer van Chicken Run: Dawn of the Nugget, vanaf 15 december op Netflix

Netflix brengt binnenkort een van de meest begeerde Aardman-films terug voor een nieuw avontuur. De kippen komen weer uit hun hokken, want Chicken Run is terug met Chicken Run: Dawn of the Nuggets. Bekijk de Nederlandse trailer hieronder.

Bekijk de trailer van <em>Chicken Run: Dawn of the Nugget</em>, vanaf 15 december op Netflix Netflix brengt binnenkort een van de meest begeerde Aardman-films terug voor een nieuw avontuur. De kippen komen weer uit hun hokken, want Chicken Run is terug met Chicken Run: Dawn of the Nuggets. Bekijk de Nederlandse trailer hieronder. Over 'Dawn of the Nuggets'In het langverwachte vervolg van Chicken Run heeft Ginger, die van Tweedy’s boerderij heeft weten te ontsnappen, eindelijk een perfect toevluchtsoord gevonden voor haar en de hele kudde: een vredig eiland, ver weg van de gevaren van de mensenwereld. Samen met haar metgezel Rocky wordt ze ouder van een meisje genaamd Molly, waarmee haar geluk compleet lijkt. Bekijk de Engelstalige trailer hieronder. Vanaf vrijdag 15 december is Chicken Run: Dawn of the Nuggets te zien op Netflix. Bekijk de originele trailer van 'Chicken Run: Dawn of the Nuggets' Bekijk ook Bekijk de trailer van nieuwe Zack Snyder-epos Rebel Moon, deel één op 22 december bij Netflix Bekijk deze video » Dit weten we tot nu toe over Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender! Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Chicken Run: Dawn of the Nugget, vanaf 15 december op Netflix

Over 'Dawn of the Nuggets'
In het langverwachte vervolg van Chicken Run heeft Ginger, die van Tweedy’s boerderij heeft weten te ontsnappen, eindelijk een perfect toevluchtsoord gevonden voor haar en de hele kudde: een vredig eiland, ver weg van de gevaren van de mensenwereld. Samen met haar metgezel Rocky wordt ze ouder van een meisje genaamd Molly, waarmee haar geluk compleet lijkt.

Bekijk de Engelstalige trailer hieronder. Vanaf vrijdag 15 december is Chicken Run: Dawn of the Nuggets te zien op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV