Serierecensie: Virgin River kerstspecials zijn twee gezellige afleveringen na zwaar vijfde seizoen

Serierecensie: Virgin River kerstspecials zijn twee gezellige afleveringen na zwaar vijfde seizoen
Met Martin Henderson en Alexandra Breckenridge

Film :

Vanaf 30 november staan de twee nieuwste afleveringen van Virgin River op Netflix. Na een enorme bosbrand en ander drama komen de makers met een toetje in de vorm van deze twee gezellige kerstafleveringen. Jack en Mel gaan een kerstboom zoeken in het bos en oude geheimen komen aan het licht.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mysterieuze brieven
Het verhaal springt van Labor Day (september) naar december. Het is bijna Kerstmis, en ruziënde familieleden zorgen voor het nodige drama. Mel en Jack proberen de schrijver van de mysterieuze brieven van haar moeder te achterhalen. Maar ook schokkend nieuws en onverwachte cadeaus liggen te wachten op de stellen en gezinnen die op kerstavond samenkomen ondanks hun grote verschillen.

Lees hier ook onze serierecensies van Virgin River seizoen 5 en hier seizoen 4.

Beoordeling van Gid.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,4

De serie, gebaseerd op de gelijknamige, vijfentwintig tellende boekenreeks van Robyn Carr, is naar verwachting een serie die we nog vele jaren kunnen kijken. Deze gloednieuwe kerstafleveringen: 'The More the Merrier' en 'Father Christmas' gooien het meer over de vrolijke boeg met enige komedie-elementen en veel kerst-gezelligheid. Het is echter niet allemaal kerstvreugde. Het lichaam van Wes is onlangs ontdekt en Smith verklaarde dat we niet helemaal tot seizoen 6 hoeven te wachten om te zien welke gevolgen dit heeft voor twee personages. Een heerlijk kerstcadeautje staat klaar en Virgin River in kerstsfeer kan beginnen. 3,5 ster.

Cast
Naast Martin Henderson (Everest) en Alexandra Breckenridge (The Walking Dead) zijn ook Jenny Cooper (Grey's Anatomy) en Colin Lawrenc (Riverdale) in deze serie te zien. In seizoen vijf zijn ook een paar nieuwe gezichten te zien zoals Kandyse McClure en Susan Hogan. Deze productie is geregisseerd door Sue Tenney (Good Witch).

Acteur Martin Henderson (Jack) en Alexandra Breckenridge (Melinda) in de serie 'Virgin River'

Vanaf 30 november 2023 staan Virgin River seizoen 5 (kerstspecial) aflevering 11 en 12 op Netflix. Genre: drama, romantiek. Tijdsduur: 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV