BZV-boer Richard droomt van leven met Robin in Slowakije: 'Alles stapje voor stapje'

BZV-boer Richard droomt van leven met Robin in Slowakije: 'Alles stapje voor stapje'

Woensdag 29 november 2023 om 21:48

Menig Boer Zoekt Vrouw-fan zat zondag juichend op de bank toen boer Richard tijdens de reünie-aflevering tóch met Robin aan zijn zijde binnen kwam lopen. Ondanks aanzienlijke verschillen en de fysieke afstand tussen Nederland en Slowakije, waar Richard woont, lijkt het vuur van de liefde inmiddels flink opgelaaid.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>BZV</em>-boer <em>Richard</em> droomt van leven met <em>Robin</em> in <em>Slowakije</em>: 'Alles stapje voor stapje' Menig Boer Zoekt Vrouw-fan zat zondag juichend op de bank toen boer Richard tijdens de reünie-aflevering tóch met Robin aan zijn zijde binnen kwam lopen. Ondanks aanzienlijke verschillen en de fysieke afstand tussen Nederland en Slowakije, waar Richard woont, lijkt het vuur van de liefde inmiddels flink opgelaaid. Tekst gaat verder onder de video. Toekomst in SlowakijeIn gesprek met RTL Boulevard vertelt boer Richard dat hij een toekomst met Robin in Slowakije helemaal ziet zitten, zolang alles maar stapje voor stapje gaat. "Het voelt een beetje als een puzzel die nu compleet is," aldus Boer Zoekt Vrouw-boer Richard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
BZV-boer Richard droomt van leven met Robin in Slowakije: 'Alles stapje voor stapje'

Toekomst in Slowakije
In gesprek met RTL Boulevard vertelt boer Richard dat hij een toekomst met Robin in Slowakije helemaal ziet zitten, zolang alles maar stapje voor stapje gaat. "Het voelt een beetje als een puzzel die nu compleet is," aldus Boer Zoekt Vrouw-boer Richard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's