Serierecensie: Oblitigated is tieten, schieten en Vegas-humor op Netflix

Serierecensie: Oblitigated is tieten, schieten en Vegas-humor op Netflix
Nieuwe keiharde en spannende serie

Film :

Vanaf vrijdag 1 december staat het eerste seizoen van Obliterated op Netflix. Een bijzonder knappe geheim agente heeft een team om haar heen verzamelt om een belangrijke missie van een goed einde te voorzien. Gaat dat haar lukken? En misschien nog wel belangrijker: gaat we ook nog een beetje genieten? Lees hier de recensie van Obliterated.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"All you can eat, baby!"
Een eliteteam van de Special Forces verijdelt een dodelijke dreiging voor Las Vegas. Nadat ze hun geslaagde missie groots gevierd hebben met veel drank, drugs en seks, ontdekt het team dat de bom die ze onschadelijk hebben gemaakt nep was. Het nu dronken team moet door hun beperkingen heen vechten, hun persoonlijke problemen overwinnen, de echte bom vinden en de wereld zien te redden.

Terrence Terrell, C. Thomas Howell en Nick Zano in 'Obliterated'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 66% | IMDb ★ 5,7

Een speciale eenheid heeft één van de belangrijkste missies ooit: ze kunnen de wereld redden. Waar hebben we dat eerder gezien? Naast een sexy, slim en sterk vrouwelijk hoofdpersonage krijg je er een Brad Pitt-achtige verschijning, een bodybuilder, een keiharde sniper, een oude veteraan, een über-nerd en een 'stickler for the rules' Luchtmachtpiloot cadeau bij. Iedereen heeft z'n eigen motivatie en z'n eigen beweegredenen om dingen te doen en sommige dingen juist niet te doen. Er is het nodige mis met de crew die we in deze serie tegenkomen en dat levert de nodige kortzichtige clichébeelden uit het actiegenre op. De serie bevat goedkope dialogen, bijzondere special effects en mooie stunts en actie, maar eigenlijk hebben we alles wel al een keer gezien wat we in deze serie allemaal zien. En dan toch: het is wel genieten geblazen. 3 sterren.

Cast
Naast Shelley Hennig (The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window) en Nick Zano (Legends of Tomorrow) zien we ook C. Thomas Howell (Old Dads), Kimi Rutledge, Paola Lázaro en Terrence Terrell (Black-ish) in deze serie. Deze productie wordt geleid door Hayden Schlossberg, Josh Heald en Jon Hurwitz (Cobra Kai).

Vanaf 1 december 2023 is Obliterated te streamen op Netflix. Genre: actie. Aantal afleveringen: 8. Lengte afleveringen: ca. 60 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV