Recensie: Catering Christmas geeft 'liefde door de maag' nieuwe betekenis

Recensie: Catering Christmas geeft 'liefde door de maag' nieuwe betekenis
Hallmark-film nu te zien op Netflix

Film :

Vanaf vrijdag 1 december staat de film Catering Christmas op Netflix. Dit is één van de films uit de Hallmark kerstreeks van 2022 die op Netflix is uitgekomen. We recenseren ze alle zeven. Deze variant op het Hallmark conceptje staat in het teken van koken, de keuken en een steenrijke familie. Lees hier de recensie van Catering Christmas.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"I waited all my life"
Het verhaal gaat over Molly Frost, een worstelende nieuwe eigenaar van een cateringbedrijf, belandt op het grootste Kerstgala van het jaar in New Hampshire. De zaken worden ingewikkeld wanneer Molly valt voor Jeans neef, de 30-jarige Carson, een reisfotograaf is die geen zin heeft om de stichting van de familie over te nemen...

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 5,2

Eten en films: het is een combinatie die over het algemeen goed werkt. Het Franse La-Pot-Au-Feu bijjvoorbeeld, dat binnenkort de bioscoop in komt. Maar ook bekendere voorbeelden als Chef van Jon Favreau en The Menu met Anya Taylor-Joy komen bij ons op. Dat alles valt in het niet bij deze film, waarin de meest prachtige baksels op tafel verschijnen. Maar daarmee is eigenlijk alles ook wel gezegd. De film leunt zeer heftig op het Hallmark format en we kunnen elke stap die deze film zet volledig voorspellen. Daardoor wordt het aan het einde van de dag vooral heel saai. 1,5 ster.

Cast
Naast Merritt Patterson (One Perfect Match) en Daniel Lissing (The Answers) spelen ook Christopher Hayes (Murder Mystery), Michael Hanrahan (Georgetown) en Rosemary Dunsmore (Total Recall) in deze film. Deze productie is geregisseerd door T.W. Peacocke (Winter Love Story).

Vanaf 1 december 2023 is Catering Christmas te kijken op Netflix. Genre: kerst, romantiek. Tijdsduur: 85 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV