Kruidvat kerstreclame 2023: helpen Metejoor en Miss Montreal bij het scoren van een kersthit?

Kruidvat kerstreclame 2023: helpen Metejoor en Miss Montreal bij het scoren van een kersthit?

Woensdag 6 december 2023 om 10:04

Hoe zamel je snel geld in voor een goed doel, dat is de centrale vraag in de kerstreclame van Kruidvat van dit jaar. 'Dan moet je een kersthit schrijven, dan stroomt het geld elk jaar binnen.' Iets waar Mariah Carey bijvoorbeeld alles vanaf weet.

Sing along for Christmas
Maar goed, een hit schrijven is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Dan ken je de inventieve kinderen van het Kruidvat-gezin echter nog niet. Die kruipen achter de piano, doen audities voor een heus kerstkoor en weten zelfs twee sterren te regelen voor wat hulp: Metejoor en Miss Montreal. Dan moet het helemaal goedkomen met Sing along for Christmas toch?

Bekijk de kerstcommercial van Kruidvat van 2023 hieronder:

Kruidvat <em>kerstreclame</em> 2023: helpen Metejoor en <em>Miss Montreal</em> bij het scoren van een kersthit? Hoe zamel je snel geld in voor een goed doel, dat is de centrale vraag in de kerstreclame van Kruidvat van dit jaar. 'Dan moet je een kersthit schrijven, dan stroomt het geld elk jaar binnen.' Iets waar Mariah Carey bijvoorbeeld alles vanaf weet. Sing along for ChristmasMaar goed, een hit schrijven is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Dan ken je de inventieve kinderen van het Kruidvat-gezin echter nog niet. Die kruipen achter de piano, doen audities voor een heus kerstkoor en weten zelfs twee sterren te regelen voor wat hulp: Metejoor en Miss Montreal. Dan moet het helemaal goedkomen met Sing along for Christmas toch? Bekijk de kerstcommercial van Kruidvat van 2023 hieronder: Bekijk ook Amazon kerstreclame 2023: drie bejaarde dames knallen piste af Bekijk deze video » PLUS kerstreclame 2023: maken de ruziënde broers het goed? Bekijk deze video » HEMA kerstreclame 2023: droom komt uit voor Siepie (Jip en Janneke) Bekijk deze video »
TV :
Kruidvat kerstreclame 2023: helpen Metejoor en Miss Montreal bij het scoren van een kersthit?

Actuele video's

Meer actuele video's