Recensie: B&B Merry brengt Amerikaanse kneuterige Kerst-gezelligheid met spierwitte lach

Recensie: B&B Merry brengt Amerikaanse kneuterige Kerst-gezelligheid met spierwitte lach
Hallmark Channel-film nu te zien op Netflix

Film :

Vanaf 1 december is de film B&B Merry te zien op Netflix. Dit is één van de films uit de Hallmark kerstreeks van 2022 die op Netflix is uitgekomen. We recenseren ze alle zeven, ook dit mierzoete liefdesverhaal over Tracey Wise en Graham Cooper. Soms ongemakkelijk, af en toe romantisch en ook voorspelbaar. Lees hier de filmrecensie van B&B Merry.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

B&B vol liefde
Het verhaal gaat over Tracey Wise. Zij is een gerenommeerde luxe reisblogger die door Graham Cooper wordt uitgenodigd voor een kerstuitje in ruil voor haar recensie van de kleine bed & breakfast van zijn familie, Silver Peak. Helaas krijgt de bescheiden B&B te maken met hevige concurrentie van een luxe hotelresort in de buurt dat gasten steelt en het voortbestaan van het familiebedrijf bedreigt.

Actrice Jen Lilley en Jesse Hutch in de film 'B&B Merry'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 58% | IMDb ★ 6,5

Tussen de kerstbomen, kerstballen, vlierbessenscones, peperkoekhuisjes en andere gezelligheid vertrekken we naar het pittoreske Vermont, waar de romantische B&B Silver Peak staat. Een vrij degelijk en truttig soap-achtig liefdesverhaal met Jen Lilly en Jesse Hutch in de hoofdrol. B&B Merry zit vol clichés en voorspelbare verhaallijnen, maar in deze snelle en barre tijden is dat alleen maar een verademing. Uiteraard komen verlies, oude liefde en een warme moeder-zoon relatie voorbij. Over kerstsfeer niets te klagen, want in elk shot is een kerstslinger, -boom of -bal te zien. Het flinterdunne verhaal komt daarmee langzaam tot bloei. De prille en ongemakkelijke liefde voel je door het scherm heen en de acteurs hebben zeker een chemie met elkaar. Met natuurlijk een kus in de finale. Fijne feestdagen! 2,5 ster.

Cast
Naast Jen Lilley (Mingle All The Way) en Jesse Hutch (Freddy vs. Jason) zijn ook Nick Preston (Maid) en het acteerdebuur van Shelly Williams te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Paula Elle (Magic in Mistletoe).

Vanaf 1 december 2023 is de film B&B Merry te zien op Netflix. Genre: komedie, romantiek, drama. Tijdsduur: 85 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV