Nieuw seizoen van Renze vanaf maandag 11 december weer doordeweeks te zien op RTL 4

Nieuw seizoen van Renze vanaf maandag 11 december weer doordeweeks te zien op RTL 4
Beau van Erven Dorens maakt plaats

Kijktip :

Op RTL 4 wordt maandag het talkshow-stokje weer doorgegeven. Beau gaat met vakantie en Renze keert weer terug op de late avond.

Wie volgt Eva Jinek op?
De afgelopen tijd was Renze Klamer wel op de zondagavond met zijn talkshow te zien op RTL 4, maar in december keert hij weer terug op de doordeweekse dagen. Elke werkdag bespreekt hij de actualiteiten met zijn gasten, en is er ook tijd en ruimte voor muziek. Renze wisselt momenteel af met Beau van Erven Dorens (werkdagen) en Humberto (zondag). Even geleden maakte Eva Jinek bekend dat ze terugkeert naar de NPO, het is nog niet bekend wie dit gat bij RTL gaat opvullen. De geruchtenmolen draait volop, namen als Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk worden gefluisterd…

Talkshow en spelprogramma
Renze Klamer was afgelopen jaar niet alleen met zijn talkshow te zien bij RTL, in mei 2023 ging hij ook als presentator aan de slag van een spelprogramma. In Het onbekende gingen veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden.

Het nieuwe seizoen van Renze is vanaf maandag 11 december elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's