SkyShowtime-recensie: Fast X scheurt je huiskamer binnen met Jason Momoa als geweldige schurk

SkyShowtime-recensie: Fast X scheurt je huiskamer binnen met Jason Momoa als geweldige schurk
Met Vin Diesel als Dom Toretto

Film :

Vanaf 4 december is de film Fast X te zien op Skyshowtime. Fans van Dom Toretto (Vin Diesel) hebben weer een fantastische tijd in de inmiddels tiende film, waar rollende autowrakken, enorme explosies en het nodige drama de hoofdrol spelen. De rollende bal door de straten van Rome in de vorm van een bom is een hoogtepunt van de film: dat zie je nu allemaal thuis op de bank. Lees hier de streamingrecensie van Fast X.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dante Reyes
In het tiende deel gaat het team de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist. In Fast Five uit het jaar 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro. Zij wisten niet dat de zoon van Reyes daar getuigen van was en zint op ultieme wraak.

Bron: Universal Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 5,8

Het gaspedaal wordt wederom hard ingetrapt: met deze film hebben de fans een nieuwe popcornknaller te pakken waarbij je vrijwel de hele film de riemen stevig vast moet doen. Ook nu weer is de actie immens over-de-top en is de chaos en destructie enorm. De smaakmaker van deze film is - hoe kan het ook anders - de schurkenrol van Jason Momoa, die de boel lekker op stoom brengt. De cast is - net als de actie - gigantisch: het moge duidelijk zijn dat met onder meer mini-rollen voor Helen Mirren en Jason Statham het meeste geld in de cast is gaan zitten. Lees hier onze volledige filmrecensie van Fast X.

Cast
Naast Vin Diesel (xXx) en Michelle Rodriguez (Widows) zijn ook Jordana Brewster (American Heist), Charlize Theron (Mad Max: Fury Road), Ludacris (Crash), Tyrese Gibson (Ride Along 2), Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), John Cena (Playing with Fire), Alan Ritchson (Reacher), Jason Momoa (Dune), Jason Statham (The Meg), Brie Larson (Captain Marvel), Rita Moreno (West Side Story) en Helen Mirren (Red) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Louis Leterrier (The Transporter).

Vanaf 4 december 2023 is de film Fast X te zien te zien op SkyShowtime. Genre: actie, avontuur, misdaad. Tijdsduur: 141 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's