B&B vol liefde: de aftrap voor het nieuwe seizoen is donderdag te zien op RTL 4

B&B vol liefde: de aftrap voor het nieuwe seizoen is donderdag te zien op RTL 4
B&B-eigenaren doen een oproep voor nieuwe liefde

Kijktip :

Donderdag kunnen we alvast weer warmlopen voor het vierde seizoen van B&B vol liefde. In De aftrap leren we de bed and breakfasteigenaren kennen die we deze zomer bij RTL 4 gaan volgen tijdens hun liefdesavontuur. Vanaf donderdag 14 december kan iedereen die geïnteresseerd is in één van de kandidaten een liefdesbrief schrijven…

B&B vol liefde: de aftrap gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Liefdesavontuur
In deze special stellen de nieuwe Nederlandse B&B-eigenaren die in het buitenland wonen zich voor aan de kijkers. Ze staan te trappelen om hun harten open te stellen voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. De mogelijke deelnemers vertellen naar wat voor partner ze op zoek zijn om samen aan dit liefdesavontuur te beginnen. In de zomer van 2024 kun je deze zoektocht naar de liefde volgen bij RTL 4 en Videoland.

Winter vol liefde
Wie niet kan wachten tot de zomermaanden, kan gelukkig vanaf maandag 18 december genieten van Winter vol liefde. Dit is de eerste winterse editie van het datingprogramma. Deze keer gaan Benjamin (Zwitserland), Edith (Oostenrijk), Guido (Zweden), Marco (Noorwegen) en Saul (Zwitserland) op zoek naar een nieuwe liefde. Zal deze winterse versie van B&B vol liefde net zo veel kijkers trekken als de zomerse editie?

De special B&B vol liefde: de aftrap is donderdag 14 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's