Nieuw seizoen Joris' kerstboom start maandag 18 december op NPO 2

Nieuw seizoen Joris' kerstboom start maandag 18 december op NPO 2
Joris Linssen zet bijzondere mensen in het licht

Kijktip :

Nog even geduld en dan kunnen we weer Kerst vieren. Uiteraard kom je helemaal in de stemming met Joris' kerstboom, vanaf maandag 18 december kun je kijken naar een nieuw seizoen op NPO 2.

Joris' kerstboom gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hoop en liefde
In dit programma gaat presentator Joris Linssen bij mensen langs om verhalen op te halen over bijzondere mensen die zij in het licht willen zetten. Mensen in het hele land hangen kerstballen in de boom met daarin een foto van iemand die hen dierbaar is. Het levert hartverwarmende verhalen op die veelal in het teken staan van hoop en liefde.

Dokkum en Den Bosch
Linssen rijdt door heel Nederland met een klein kerstboompje onder zijn arm. Aan het eind van het programma wordt de grote kerstboom in de verschillende dorpen en steden feestelijk in het licht gezet. Op kerstavond landt hij bij de grote kerstboom in Dokkum en Den Bosch om samen met alle aanwezigen het licht aan te steken.

Joris' kerstboom is vanaf maandag 18 december zes dagen lang dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Joris' kerstboom terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's